Tiszta udvar, rendes ház - emeljük új szintre a tisztaságot!

"Tiszta az udvar, rendes a ház" - te megadnád a lakásodnak ezt a címet? 


Mi jóindulattal azt feltételezzük rólad, hogy igen. Sőt feltételezzük azt is, hogy nem kifejezetten kedvenc tevékenysége sokunknak a takarítás, mégis szeretjük, ha akár enni lehetne a padlóról, olyan csillogóan tiszta.


A megannyi  technikai újdonság mellett talán nem is gondolunk rá, hogy korszerűsítsük a sarokban megbújt felmosórongyot és szivárványos teleszkópos portörlőt, melytől pókok generációi lelték végzetüket.


Takarítani unalmas és ismétlődő feladat, de minden nap, minden héten el kell végeznünk, hogy otthonunk tiszta és rendezett maradjon, ami valljuk be, nehéz. Viszont hangulatunkkal és mentális rendezettségünkkel is összhatásban van, hogy milyen környezetben vagyunk. Tehát miért is ne foglalkoznánk a takarítóeszközeink cseréjével, új szintre emelésével, hogy legyen egy kis újdonság egy ilyen unalmasabb területén a hétköznapjainknak és hatékonyabban tarthassuk tisztán a teret? 

Tízszer hatékonyabban és gyorsabban is végezhetünk tisztogatási teendőinkkel.

Létezik ugyanis hatékonyabb eszköz a felmosórongynál és a műanyag vödörnél. Ma már rengeteg újítással találkozhatunk szembe, melyek sokkal életszerűbb kialakítással és funkciókkal ruházták fel tisztító eszközeinket. Miért szeretjük őket és mit ajánlunk saját tapasztalataink alapján? Mondjuk és mutatjuk.


A kiemelt linkekre kattintva weboldalunkon tájékozódhattok az elérhető darabokról is!  +  Használjátok a "TAKARITAS10" kuponkódót, hogy egy vásárlásból 10 százalékkal kevesebbért szerezhessetek be eszközöket!

Folyadékkal betölthető 360 fokban hajlítható fejű felmosó


Nem kell felmosóvödröt használni, feltölteni több liter vízzel és pepecselni a fej facsarásával. A felmosófejbe egyszerűen betölthetjük a használni kívánt tisztítószert és a kívánt felületre spriccelve máris feltörölhetjük, ha kifolyt valami. Előkapod a sarokból és egy perc alatt eltűnteted a foltokat.

Vizet spórolunk meg vele, rengeteg időt és macerát

 

Párátlanító

Először fölöslegesnek tűnhet, de attól, hogy nem látjuk szabad szemmel a levegő páratartalmát, még okoz gondokat a lakásban, amiről nem is gondoltuk volna, hogy a magas páratartalom áll a hátterében. Miért hasznos a párátlanító az otthoni higiénia fenntartása érdekében?

 

Penész és gombák megelőzése

-Csökkenti a páratartalmat: A túl magas páratartalom kedvez a penész és gombák kialakulásának. Ezek az élőlények nedves környezetben szaporodnak, és a falakon, bútorokon, vagy akár ruhákon is megjelenhetnek.

-Egészségügyi problémák megelőzése: A penész és a gombák allergiás reakciókat, asztmás tüneteket és egyéb légzőszervi problémákat okozhatnak. A párátlanító csökkenti ezek előfordulásának kockázatát.

Porszívók hatékonyságának növelése

-Poratkák szaporodásának megakadályozása: A poratkák nedves környezetben szaporodnak. A párátlanító csökkenti a páratartalmat, ezáltal csökkentve a poratkák számát.

-Tisztább levegő: A párátlanító csökkenti a levegőben lévő pormennyiséget is, ami javítja a levegő minőségét és könnyebbé teszi a légzést.

Kellemetlen szagok megszüntetése

-Penészszagok: A nedves környezet kellemetlen, dohos szagokat eredményezhet. A párátlanító segít megszüntetni ezeket a szagokat.

-Frissebb levegő: A csökkentett páratartalom segít a levegőt frissebbé és tisztábbá tenni.

Bútorok és szerkezetek védelme

-Fa bútorok és padlók: A túl magas páratartalom károsíthatja a fa bútorokat és padlókat, mivel a fa megduzzadhat vagy deformálódhat. A párátlanító segít megvédeni ezeket a tárgyakat.

-Épületszerkezetek: A falak, mennyezetek és egyéb szerkezetek is károsodhatnak a nedvességtől, amely repedéseket és egyéb szerkezeti problémákat okozhat.

Komfortérzet javítása

-Optimális páratartalom: A túl magas páratartalom kellemetlenül melegnek és nyirkosnak éreztetheti a levegőt, míg a túl alacsony páratartalom szárazságot okozhat. A párátlanító segít fenntartani az optimális páratartalmat, ami kényelmesebbé teszi az otthon légkörét.

-Jobb alvás: Az optimális páratartalom hozzájárulhat a jobb alvásminőséghez is, mivel a kellemetlen érzések és a légzési problémák csökkennek.

Energiatakarékosság

-Hatékonyabb fűtés és hűtés: A szárazabb levegő könnyebben hűl le és melegszik fel, ami hatékonyabbá teszi a fűtési és hűtési rendszert, csökkentve az energiaköltségeket.

 

Kézi porszívók

 

Ma már szinte többen jutnak arra a döntésre, hogy lakásaikban nem a nagy méretű hagyományos porszívókat vonszolják maguk után egy nagy takarítás alkalmával, hanem praktikus, egykezes kialakítású, könnyű porszívókkal napi gyors takarítást iktatanak be. Hely és áram takarékosabb, nem igényel előkészületeket a takarítás és a lakás összes területét portalaníthatjuk szétszerelhető kialakításának és szűkítőfejeinek segítségével. 

 

 

 

Leporszívózhatjuk hosszú nyele leszerelése után a polcokat, az ágyneműt, kitisztíthatjuk a kanapé réseit, az étkezőasztalt, pultot, majd a padlót. Babakocsit, autót és nehezen hozzáférhető területeket is tisztábbá tehetünk és felrakhatjuk mindezek után tölteni a porszívót, mint egy telefont.

Számos típus elérhető az Alibuy.hu webshopon, melyekben közös, hogy alig 1-2 kilójukkal, gombnyomásra üríthető tartályaikkal ellátnak minden feladatot a ház körül.

 

Használhatóak függőleges kézi, rúdporszívóként, és levehetjük hosszú nyelüket, hogy morzsaporszívóként akár az autó egyszerű tisztítására használjuk.

 

A szűkítőfejek és kefék segítségével a polcokat, fiókokat, billentyűzetet, szőnyeget is effektíven takaríthatjuk meg a portól, hajtól és szőrtől.

Járműveink tisztántartására akár állandó elemként javasoljuk mini vezeték nélküli porszívóinkat.

 

Robotporszívók


Arra is lehetőségünk van már, a mai takarító eszközökkel, hogy segítségükkel úgy takarítsunk a lakásban, hogy gyakorlatilag ott sem kell lennünk. 


A robotporszívók állandóan biztosítani tudják a padló szöszmentességét, ami rendkívül praktikus, ha poros a levegő - ami városban elég gyakori - vagy állatot tartunk a lakásban és szívesen lemondanánk a napi egy-két órás, szinte személyiségünkké vált, szőrsöprögetésről. 


Szerencsére ezt a kényelmet megfizethető áron is garantálhatjuk magunknak, számos dizájnú és típusú porszívónk által.

 

Mi is szeretnénk segíteni nektek tisztán tartani az otthonotokat, használjátok a "TAKARITAS10" kedvezménykódot, és takarítsatok meg 10%-ot a vásárlásból!