A legszuperebb ajándékötletek nőknek

A legszuperebb ajándékötletek nőknek

Ha éppen ajándékválasztás előtt állsz, méghozzá egy hölgyet szeretnél meglepni, legyen az barátnő, feleség, édesanya, lánytestvér, kolléganő...nálunk biztosan találsz valami különlegeset bárki számára, ráadásul szuper áron.
Egy nőnek nem túl nehéz ajándékot választani, de ha különlegesebbet és hasznosabbat szeretnél, mint egy ékszer vagy egy virágcsokor, akkor vedd fontolóra valamelyik praktikus szépségápolási vagy lakberendezési termékünket. A nők köztudottan nagy hangsúlyt fektetnek az ajándékozásra, így minden bizonnyal ők is kellő viszonzást várnak cserébe. Értékelik a kreativitást, az igyekezetet és az egyhangú ajándékok helyett sokkal jobban örülnek, ha nem csak mindig csokival vagy virággal lepik meg őket. Bemutatunk néhány népszerű terméket, amik közül válogathatsz.

Tarts velünk!

1. Multifunkciós hajformázó


Melyik hölgy ne szánna időt a frizurájára? Sokan képesek órákon át formázni és igazítani a hajkoronájukat. Nekik hasznos ajándék lehet egy szuper hajformázó. Extrém hőhatás nélkül göndörít, hullámosít, egyenesít és még szárít is. Nem roncsolja a haj szerkezetét, 5 különböző fejjel rendelkezik, amivel többféle frizura készíthető professzionális segítség nélkül. Ezzel a kompakt eszközzel egyszerre ajándékozol hajszárítót, hajvasalót, hajcsavarót, hajsütővasat és fodrász utáni élményt is. Kíméletes és egyszerű használatot nyújt rövid- vagy hosszhajú,
fiatal vagy idős hölgyek számára egyaránt. A hajformázás sosem megy ki a divatból! Nem csupán alkalmi, hanem mindennapi használatra is tökéletes. A nők imádják, ha foglalkozhatnak önmagukkal és a szépségükkel, és imádni fogják, ha ehhez te is hozzájárulsz egy unalmas bonbon ajándékozása helyett.

 

 

2. Manikűr-pedikűr csiszológép vagy UV-lámpa

A nők nagy hangsúlyt fektetnek a külsejükre, nem csak a hajukra, hanem a körmük ápolására is. Sokan hobbiként is végzik a ma már külön kifejezéssé alakult ,,körmözést”. Óriási divattá vált, fiataltól egészen az idős korosztályig rengeteg nő csináltat magának műkörmöt vagy géllakkot. Egyre gyakoribbá válik, hogy sokan már nem keresnek fel hozzá szakembert, hanem maguk is elsajátítják a folyamatot. Jóval költséghatékonyabb otthon elkészíteni és a szükséges kellékeket is kedvező áron be lehet szerezni. Az első és legfontosabb egy jó minőségű UV-lámpa, ami a lakk megfelelő száradását biztosítani tudja. A másik elengedhetetlen eszköz a csiszológép. A köröm reszeléséhez, formázásához, a műkörömzselé eltávolításához is használható. Nem kell kézi reszelővel bajlódni, egy csiszológéppel percek alatt gyönyörű állapotú körömágyat és tökéletes formájú körmöket varázsolhatsz. Ez még azok számára is jó választás lehet, akik nem kedvelik a lakkokat, de mégis szeretnék ápolni a körömágyukat és formázni a körmeiket. Nálunk mindkét terméket megtalálhatod, ráadásul fantasztikus áron!

 

 

 

3. Arctisztító készülék

Már volt szó hajápolásról és körömápolásról, de ne feledkezzünk meg a bőrápolásról sem. A nők többsége igyekszik törődni a bőrével, küzdeni az öregedés ellen és megőrizni fiatalságát. Ha egy bőrápolást kedvelő hölgyet szeretnél meglepni, akkor válassz egy arctisztító készüléket, amivel hozzájárulhatsz a bőre szépségéhez. Ez a többfunkciós eszköz egy igazi SPA élményt nyújthat, hiszen gyengéd szemkörnyéki masszázsra, arcradírozásra és tisztításra is alkalmas. Kíméletes az arcbőrrel, frissítő érzést hagy maga után, alaposan tisztít és gyengéden hámlaszt. Megszabadít a mitesszerektől, pattanásoktól, feszessé teszi az arcbőrt és elősegíti az arckrémek hatékonyabb beszívódását.

 

4. Párásító készülék


Ha nem szépségápolással kapcsolatos terméket választanál, akkor szintén tökéletes ajándék lehet egy stílusos párásító készülék. Nem is gondolnád mennyi hasznot rejt, hiszen nem csak párásításra szolgál. Elsősorban a párás levegő jótékony hatással van az egészségre, csökkenti az asztma és a légúti megbetegedések kellemetlen tüneteit. Emellett hozzájárul a hatékony relaxációhoz és a jó közérzethez. Megteremti a kikapcsolódáshoz szükséges meghitt hangulatot, amire sok nő vágyik a nap végére. Illóolajok hozzáadásával illatosítóként is használható. A párolgó vizet és az illóolajokat egyenletesen juttatja a levegőbe.
Mindemellett esztétikus megjelenésével dekorációként is funkcionálhat a lakásban.

Ha megtetszett valamelyik termékünk, akár ajándékba, akár saját magadnak, akkor ne
habozz és rendeld meg most az AliBuy-on! Ha további csodás termékek után szeretnél
kutatni, akkor böngészd az oldalunkat, mert rengeteg kedvezményt tartogatunk számodra.